NYHETER FÖR BLONDINER!

Ta dina blonda färger till en ny nivå med NYA Blonde Life SilverLight! Uppnå de vackraste coola blonda färgerna, snabbare och enklare än någonsin!

Silverlight modell 2
Före/efter Blonde Life SilverLight på vackra @hannemathafriis. Hår av @rikkeharboe

Hanne Mathea ville ha ett kallare uttryck, samtidigt som hennes naturliga färg skulle komma fram. Vi tycker att resultatet blev vackert!

Joico norge:

Vår supersmarta Joico Blonde Ambassador och Joico-pedagog Rikke Harboe har lagt till folieränder med nya Blonde Life SilverLight i hela håret. Hon avslutade med NYA Blonde Life gloss 9BV, för extra glans och perfekt tonhöjd.

5

Blonde Life SIlverlight powder

Det som gör Blonde Life SilverLight unikt är att det innehåller Charcoal som effektivt tar bort oönskade gyllene nyanser. Det betyder att den klarar att neutralisera gula toner och ljusar upp 9+ nyanser i en och samma process!

Ett grått blekpulver är perfekt när du vill uppnå kalla toner. Den innehåller även Blonde Lifes unika bindningsbyggande argininteknologi och våra vårdande oljor, som stärker bindningarna i håret och skyddar håret från att gå sönder under blekningsprocessen.

Kokosutvecklare!

UPPLEV SKILLNADEN - innehåller kokosolja! Blekning och ljusning är de behandlingar som sliter mest på vårt hår. I Blonde Life erbjuder vi återfuktning med kokosolja, som tillför den extra fukt och vård som blont hår behöver. Detta i kombination med vår Bond Building Arginine-teknologi ger en fantastisk kvalitet till håret, härlig glans och ännu friskare hår än tidigare!

Web Use Small JPG JOICO Blonde L Ife Developer 20 Volume Coconuts DSCF4610 2024 07 09 101323 vdwu

BLONDE LIFE GLOSS
@therese_daae_hoff och @eirinvic

Therese Hoff älskar att färga blont hår och har många kunder som kommer till henne för den perfekta blonda färgen. Hon fick testa SilverLight och våra nya gloss och är helt frälst! Den perfekta blonda färgen för Therese är en klar, ren och gärna beige tonhöjd. Hon älskar nya SilverLight eftersom den är superlätt att arbeta med och ger kristallklara kalla och jämna färgresultat. Hennes vackra modell Eirin, fick en härlig beigeblond färg, perfekt för hennes hudtyp. Vi tycker att både hon och Therese lyser!

SILVER LIGHT POWER BLEACH

Vi erbjuder nu 10 gloss i Blonde Life Demi gloss-serien, vilket gör att du kan skräddarsy precis den nyans du vill ha! Glans har blivit mer och mer populärt och något konsumenterna också vill ha som en separat behandling och inte bara i kombination med färg. Våra senaste tillskott är Blue Violet och Titanium, som är perfekta i kombination med SilverLight Powder Bleach för den som vill ha en extra cool blond färg.

BLONDE LIFE PLEIESERIE

COOL eller LJUS?

För att bevara färg & glans så länge som möjligt och faktiskt fram till nästa frisörbesök är detta möjligt om du använder rätt produkter hemma!

Vi erbjuder två olika serier för blont hår.

Vill du ha en ljus, klar blond färg utan gula toner är Blonde Life Brightening perfekt!

Om du vill ha en kall blond färg utan gula toner är Blond Life Violet ditt perfekta val!

NYHETER!

I augusti lanserar vi en ny fantastisk produkt, en vårdbomb för blont hår, nämligen Blonde Strong!

Denna Leave-in Spray tar verkligen silkeslent hår till en ny nivå! Blont hår är ofta mer poröst och det här är den perfekta detangleren och primern efter att du tvättat håret, vilket även skyddar mot både produktverktyg och UV-strålar! Dessutom doftar det himmelskt!



Blond strong
Se fram emot silkeslent hår!